Sömnbrist

Vaknade precis till att min alarmklocka ringde. Vaknade till en söndagsmorgon. Vaknade trött, tröttare än jag var igår när jag gick till sängs. Konstiga drömmar och uppvaknanden har jagat mig under nattens gång. 
 
Det har varit en ganska lugn helg. Fredagen spenderades hos Emma som fyllt år precis. Vi åt och drack gott, umgicks och skrattade mycket. Vid niotiden åkte Ivana och jag hemåt, det kändes skönt att inte ränna runt sent på natten då vi var trötta efter veckan. Peter och David hittade mig dock på bussen och alla tankar om att ta mig hem för att sova försvann. Vi åkte hem till Peter där vi åt mat och kollade på bilar (deras initiativ), det var trevligt och inte förrän långt in på natten gick jag hemåt. Lördagsmorgonen kom snabbare än nödvändigt och usch vad jag mådde dåligt. 
 
Istället för att åka till stallet som planerat låg jag i sängen hela morgonen, fotade tonvis med kläder som jag inte använder längre och publicerade några av dessa för försäljning här: CitiboardMot eftermiddagen åkte jag och pappa för att hämta de biljetter till Göteborg Horse show som jag vunnit och sedan möttes Nilla och jag i centrum där vi fikade och socialiserade. För att överleva dessa händelser var mängder av vatten och pamol inblandade. Då mitt tillstånd inte var det mest välbefinnande blev det en lugn kväll hemma med plugg och Harry Potter. Pappa lagade en fantastiskt god grönsakssoppa till middag som fick mig att må lite bättre. 
 
Idag väntar främst jobb på cafét, sedan skall jag försöka hinna rida och få undan de mängder av plugg som väntar mig den närmaste tiden. Är i ett stort behov av ensamhet och vill bara umgås med mina djur, tystnad är något som uppskattas mer än något annat.
Tove som jag fotograferade i veckan.
Allmänt | |
Upp